skip to main content

Algemeen


Algemene vragen
 1. Wat kost een website?
  Een van de meestgestelde vragen en toch is deze niet zo eenvoudig te beantwoorden. Net als bij een vraag als "Wat kost een computer?" is een en ander afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, de benodigde of gewenste onderdelen, de soort techniek, enzovoort. En is er bijvoorbeeld al een huisstijl en/of logo aanwezig? Moet het een statische of juist een dynamische website worden en wilt u deze zelf gaan beheren, of geeft u dit liever uit handen? Zo zullen er meerdere vragen gesteld worden om een duidelijker beeld te kunnen vormen en u een goede offerte voor uw nieuwe website aan te kunnen bieden!

  Is er geen nieuwe website nodig, maar wilt u iets laten veranderen, verwijderen of juist toevoegen aan uw huidige website? Uiteraard kunt u ook daarvoor bij mij terecht. Mijn tarief voor dit soort werkzaamheden bedraagt € 40,00 per uur (exclusief btw).
 2. Tijdsduur.
  Tekst volgt...
 3. Wat aanleveren / zelf doen.
  Tekst volgt...
 4. Welke soort bestanden aanleveren.
  Tekst volgt...
 5. Waarom niet pagina-vullend?
  Tekst volgt...

Responsive webdesign


Verschillende schermformaten
 1. Wat is responsive webdesign?
  Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de webdeveloper streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop-computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.
 2. Is uw website al responsive?
  Tekst volgt...

Joomla


Joomla
 1. Wat is Joomla?
  Joomla!™ is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je websites en online applicaties kunt bouwen. Joomla! is één van de meest gebruikte pakketten om websites mee te maken.

  Joomla! wordt ontwikkeld als Open Source-pakket en is daardoor voor iedereen vrij beschikbaar onder de GPL licentie. Doordat vele duizenden Joomla!-fanaten over de hele wereld meewerken aan ontwikkeling en onderhoud is het gegarandeerd dat Joomla! ook in de toekomst beschikbaar zal blijven.

  Joomla! is Nederlandstalig. De vertaling wordt gedaan door het Dutch Translations Team. Er zijn vele duizenden uitbreidingsmogelijkheden voor beschikbaar. Over het algemeen zijn deze uitbreidingen (extensies) ook Nederlandstalig beschikbaar.

  Joomla! wordt over de gehele wereld gebruikt voor allerlei websites van alle soorten en maten. Bijvoorbeeld:
  • Zakelijke website of portal
  • Zakelijke intranet en extranet
  • Online tijdschrift en nieuwsportaal
  • Online winkel en reserveringssysteem
  • Overheidsapplicatie
  • MKB zakelijke website
  • Non-profit organisatiewebsite
  • Verenigingswebsite
  • School- en kerkelijke website
  • Persoonlijke- of familiewebsite
  • en voor natuurlijk alle andere denkbare websites...
 2. Beheer.
  Tekst volgt...
 3. Updaten.
  Tekst volgt...
 4. Backup.
  Tekst volgt...
 5. Migratie.
  Tekst volgt...

Social media


 1. Facebook integratie.
  Tekst volgt...

Hosting


mijndomein.nl, domeinregistratie en webhosting
Domeinregistratie en webhosting
Uiteraard zijn er meerdere goede hosters waar je een domeinnaam kunt laten registreren, waar je je website kunt laten hosten en waar een cms-pakket als bijvoorbeeld Joomla! prima kan draaien.
Mocht je op zoek zijn naar een webhosting provider met een goeie service en een lage prijs, kan ik je MijnDomein aanraden, waar Yepdesign.nl ook al jaren gehost wordt.